Studenter til Danmark 18/19 - Bliv værtsfamilie

Studenter til Danmark 18/19

Her er en stor del af de studenter, som YFU Danmark forventer at modtage i perioden 18/19. Her kan du lære dem bedre at kende. Ønsker du at vide mere, eller har du spørgsmål så kontakt os.

PLACERET HOS VÆRTSFAMILIE

Adrien beskriver sig selv som ambitiøs og hjælpsom samt som en energisk, åbensindet og tolerant person der altid har et smil på læben. 

Interesser/sport: Computerspil, lytte til musik, mødes med venner, udendørs aktiviteter, fotografering, shopping, rejser og frivilligt arbejde.

PLACERET HOS VÆRTSFAMILIE

Alva beskriver sig selv som en åbensindet, positiv og nysgerrig type, der gerne vil lære så meget som muligt. Hun er god til at sætte mål for sig selv og hvis hun er i dårligt humør er hun god til at finde noget musik, der giver hende det gode humør tilbage. Alva nyder at spille musik og har spillet klaver i 5 år og lytter også gerne til klassisk klavermusik, når hun ikke hører rock eller pop. 

Interesser/Sport: Klaver, pardans, atletik, musik

PLACERET HOS VÆRTSFAMILIE 

Anette beskriver sig selv som en person med et positivt og nysgerrigt sind. Hun er hjælpsom og sympatisk og prøver altid at være den bedste version af sig selv. Hun er rigtig glad for at lave film, og har gået på filmskole de sidste 2 år. Hun har tilmed vundet priser for hendes kortfilm, og håber at kunne fortsætte med at lave film i Danmark. 

Interesser/Sport:Bagning, være sammen med dyr, madlavning, håndarbejde, tegne, lytte til musik, mødes med venner, udendørs aktiviteter, male, fotografering, programmering, læse bøger og magasiner, shoppe, rejse, se film og web design.

PLACERET HOS VÆRTSFAMILIE

Ann beskriver sig selv som en kreativ person, som gerne ser sine projekter helt igennem. Hendes venner beskriver hende som en god leder, ansvarsfuld og som en der tager sine opgaver seriøst og med oprejst pande. Hun er rigtig glad for at spille klaver, og har gjort det i 8 år. Hun håber også at kunne fortsætte i Danmark da det fungerer som meditation for hende. 

Interesser/Sport:Dyr, tegne, lytte til musik, ses med venner, male, fotografere, programmere, læse bøger, shoppe, rejse, frivilligt arbejde, se film og web design.

PLACERET HOS VÆRTSFAMILIE

Anuar beskriver sig selv som en ansvarlig, struktureret og ydmyg type, der sagtens kan være humoristisk og energisk når stemningen er til det. Han har spillet fodbold i 3 år og nyder ellers at spille computerspil med vennerne. Anuar er glad for at komme ud og svømme og vand generelt.

Interesser/Sport:Svømning, fodbold, computerspil

PLACERET HOS VÆRTSFAMILIE

Brianna beskriver sig selv som snaksagelig, åben og retfærdig. Hun taler både engelsk og italiensk og har engang før besøgt Danmark.

interesser/sport:
svømme, læse, e-sport, går tur med hunden, madlavning.

PLACERET HOS VÆRTSFAMILIE

Caroline beskriver sig selv som en venlig, stærk og motiveret person, der altid er glad for at gøre andre folk glade. Hendes venner vil beskrive hende som aktiv sportsudøver, social og kreativ. Hun er en aktiv pige og går både til dans og volleyball på henholdsvis ottende og fjerde år. 

interesser/sport:Være sammen med dyr, lytte til musik, mødes med venner, udendørs aktiviteter, fotografering, shopping og se film.

PLACERET HOS VÆRTSFAMILIE

Elena beskriver sig selv som en snaksaglig social person. Hendes venner beskriver hende som en person med holdninger, der er velovervejede og gennemtænkte. Elena bruger gerne sin fritid på små projekter og særligt er det at bage både brød og cookies en af hendes favorit beskæftigelser. 

interesser/sport:Bagning, være sammen med dyr, madlavning, håndarbejde, tegne, lytte til musik, mødes med venner, udendørs aktiviteter, male, fotografere, læse, shoppe, rejse frivilligt arbejde og se film.

PLACERET HOS VÆRTSFAMILIE

Ema beskriver sig selv som en sød og pålidelig person. Hendes venner og YFU Tjekkiet beskriver hende som høflig og venlig. Ema er en aktiv pige, der har spillet håndbold i 10 år. Hun elsker træning og derfor er håndbolden også den fritidsinteresse hun bruger mest tid på. 

interesser/sport:Håndbold, venner, tegning

PLACERET HOS VÆRTSFAMILIE

Etienne beskriver sig selv som en udadvendt, flink og humoristisk person, der godt kan lide at få sine venner til at grine. Hans venner beskriver ham som en glad og lattermild dreng. Etienne er glad for sport og har siden han var seks år gået til vandpolo og svømning siden han var 10 år. Under hans udvekslingsår i Danmark vil Etienne gerne fortsætte med begge fritidsinteresser. 

interesser/sport:Svømning,vandpolo, computerspil, fodbold, brætspil, løbetræning

PLACERET HOS VÆRTSFAMILIE

Fenja beskriver sig selv som en hjælpsom, venlig og sjov person, der i trygge rammer er meget åben. Fenja er en meget aktiv pige og har i mange år dyrket sport som fx gymnastik, klatring og ridning. Ridning har hun gået til i ni år og vil rigtig gerne fortsætte med det under hendes udvekslingsår i Danmark, hvis det er muligt. Udover hendes store passion for heste og ridning kan hun rigtig godt lide at læse fordi, hun godt kan lide at fordybe sig i en historie. 

interesser/sport:Bagning, være omkring dyr, computerspil, madlavning, tegne, høre musik, ses med venner, male, læse bøger, se film og udendørs aktiviteter.

PLACERET HOS VÆRTSFAMILIE

Hemma beskriver sig selv som udadvendt, åbensindet, selvstændig og kreativ. Hendes venner beskriver hende som hjælpsom pige med en levende personlighed og evnen til at få andre i godt humør. Hemma er en aktiv pige, der har gået til moderne dans og ballet i otte år. Under hendes udvekslingsår i Danmark vil hun gerne starte til dans igen, hvis det er muligt. Samtidig vil hun gerne være en del af sin kommende værtsfamilies liv og ønsker derfor at afprøve den fritidsinteresse, som familiens børn dyrker. 

interesser/sport:Musik, podcasts, moderne dans og ballet, sygning og bearbejdelse af gammelt tøj, netflix, fotografering

PLACERET HOS VÆRTSFAMILIE

Hikari synes, at hendes bedste karaktertræk er hendes målrettethed og positive sind. Hikari er en musikalsk pige, der spiller klaver på trettende år og ukulele på andet år. Under hendes udvekslingsår i Danmark vil hun gerne fortsætte med at spille klaver, hvis det er muligt. Derudover er hun meget aktiv og dyrker kampsporten kendo på femte år. Under opholdet vil hun gerne afprøve en traditionel dansk sport som f.eks. håndbold. 

interesser/sport:Bagning, være sammen med dyr, computerspil, madlavning, lytte til musik, udendørs aktiviteter, fotografering, læse bøger, shoppe, rejse, frivilligt arbejde og se film og sport.

PLACERET HOS VÆRTSFAMILIE

Isidora beskriver sig selv som en social, kærlig og passioneret person. En person, der er optimist og let at omgås. Hendes venner beskriver hende som en vedholdende og hårdtarbejdende person. Hun er god til at opmuntre og lytte til andre. Isodora en meget aktiv pige, der både løber, dyrker zumba og spiller tennis. Hun elsker ligeledes udendørs aktiviteter som vandreture og cykling, da det er en sjov måde at være ude og nyde naturen på. Samtidig er Isodora meget kreativ og elsker f.eks. at tegne. Under hendes udvekslingsår vil hun gerne fortsætte med både løb og tennis, hvis det er muligt. 

interesser/sport:
Håndarbejde, tegne, lytte til musik, udendørs aktiviteter, male, fotografere, shopping, rejse og se film.

PLACERET HOS VÆRTSFAMILIE

Janusz beskriver sigs selv som en energisk og selskabelig person. Han venner og YFU Polen beskriver ham som ansvarsfuld, sjov, venlig åbensindet og social. Janusz er en aktiv person og har gået windsurfing i fem år, fitness i et år og svømning i to år. Under sit udvekslingsår i Danmark vil Janusz gerne fortsætte med sine fritidsinteresser, hvis det er muligt. Foruden sin aktive livsstil interesserer Janusz sig også for psykologi.

interesser/sport:Windsurfing, fitness, psykologi, madlavning, computere

PLACERET HOS VÆRTSFAMILIE

Jorge beskriver sig selv som en ansvarlig person, der gerne hjælper til og går op i sin skole. Hans venner vil beskrive ham som en ærlig person, der er til at regne med. Jorge er aktiv dreng, der har gået til fodbold siden han var otte år og går desuden til taekwondo på femte år. Under sit udvekslingsår i Danmark vil han gerne fortsætte sin aktive livsstil med både fodbold og taekwondo, hvis det er muligt. 

interesser/sport:Computerspil, lytte til musik, mødes med venner, udendørs aktiviteter, læse bøger, træning, taekwondo, fodbold.

PLACERET HOS VÆRTSFAMILIE

Josy-Mercedes beskriver sig selv som åbensindet og venlig. Hendes venner beskriver hende som en pige man både kan grine og græde med, fordomsfri og venlig. Josy-Mercedes er en aktiv pige og bruger gerne sin fritid på at skøjte, løbe på rulleskøjter, cykle, gå eller spille fodbold. Herudover nyder hun at høre musik eller læse en bog. Under sit udvekslingsår i Danmark vil Josy-Mercedes gerne afprøve noget nyt som f.eks. en sport eller fotografering. 

interesser/sport:Skøjteløb, madlavning, læse bøger, dyr,

PLACERET HOS VÆRTSFAMILIE

Karolina beskriver sig selv som en tolerant person, glad og åbensindet person. YFU polen og Karolinas venner beskriver hende som en venlig, ambitiøst og sjov pige. Karolina bruger gerne sin fritid udendørs sammen med sine venner, hvor de enten går en tur eller besøger nye steder. Derudover går hun gerne på museer og interessere sig for gamle film. Karolina interesser sig også meget mode.

Sport/interesser:Mode, fotografering, musik, kunst, storbyliv

PLACERET HOS VÆRTSFAMILIE

Keiya beskriver sig selv som en social person, der elsker at tale med folk. Derudover kan godt lide at gøre andre glade og få dem til at grine. Keiya er en aktiv dreng, der bruger sin fritid på at spille badminton med sine venner. Han er generelt glad for at lytte til musik og spiller også selv klaver. Derudover er Keiya glad for dyr og elsker at rejse.

 interesser/sport:Bagning, være sammen med dyr, computerspil, lytte til musik, mødes med venner, udendørs aktiviteter, fotografering, læse bøger og magasiner, shoppe, rejse, frivilligt arbejde, se film og sport.

PLACERET HOS VÆRTSFAMILIE

Kotoko beskriver sig selv som en positiv, venlig, nysgerrig og glad pige, der godt kan lide at afprøve nye ting. Kotoko bruger sin fritid på at spille klaver, bordtennis og lave japansk kalligrafi. . Samtidig er hun frivillig ved Hiroshima City International Youth Volunteers.

interesser/sport:Være sammen med dyr, lytte til musik, mødes med venner, udendørs aktiviteter, fotografering, læse bøger og blogs, shoppe, rejse, frivilligt arbejde og se film.

PLACERET HOS VÆRTSFAMILIE

Kaan beskriver sig selv som en analytisk tænker, kulturel og intelligent person med en åben personlighed og så elsker han at lære nye ting. Kaan er en musikalsk dreng, der spiller på både ukulele, trommer, klaver, bas og guitar. Derudover bruger han også en del af sin fritid på at skate. Under sit udvekslingsår i Danmark vil han gerne fortsætte med en del af sine fritidsinteresser, hvis det er muligt og samtidig afprøve en ekstrem sport.

interesser/sport:Tilbringe tid med dyr, computerspil, madlavning, håndarbejde, lytte til musik, mødes med venner, udendørs aktiviteter, læse bøger og blogs, rejser, frivilligt arbejde og se film.

PLACERET HOS VÆRTSFAMILIE

Lara beskriver sig selv som en åben og hjælpsom person. Hun kan godt lide at bruge tid på hendes venner og elsker at stifte nye bekendtskaber. Lara er glad er for heste og har gået til ridning i ni år. Hun vil rigtig gerne fortsætte med at ride i hendes udvekslingsår i Danmark. Lara vil passe godt ind i en værtsfamilie med kæledyr og børn.

interesser/sport:Bage, være sammen med dyr, madlavning, lytte til musik, mødes med venner, shopping, rejser, frivilligt arbejde og se film.

PLACERET HOS VÆRTSFAMILIE

Lara beskriver sig selv som en venlig, høflig og selvsikker person, der er åben for at afprøve nye ting. Hendes venner og YFU Tyskland beskriver hende som hjælpsom, glad og empatisk. Lara og hendes familie har ofte været på ferie i Danmark. Hun er glad for at spille musik og spiller både violin og klaver. Violin har hun spillet i fem år og klaver i otte år. Under hendes udvekslingsår i Danmark vil Lara gerne fortsætte med sine musiske fritidsinteresser, hvis det er muligt. Lara vil også gerne afprøve en ny sport, gerne en, som måske ikke er så kendt i Tyskland. 

interesser/sport:Klaver, Violin, Ballet, katolsk ungdomsklub

PLACERET HOS VÆRTSFAMILIE

Larissa beskriver sig selv som en åbensindet og ærlig person og ambitiøs med stor interesse i andre kulturer og lande. Hendes venner beskriver hende som sjov, positiv og til at stole på. Larissa er en aktiv pige og spiller fodbold på andet år. Udover hendes fodbold bruger hun meget af sin fritid med sine venner, hvor de enten shopper, laver mad eller ser film. Under hendes udvekslingsår i Danmark vil hun gerne afprøve en ny sport eller en anden aktivitet, som er populær i Danmark. 

interesser/sport:
Bagning, madlavning, lytte til musik, mødes med venner, læse bøger, læse blogs, shoppe, rejse, se film og sport.

PLACERET HOS VÆRTSFAMILIE

Lea beskriver sig selv som en venlig, åben og positiv person. Hendes venner beskriver hende som en ambitiøst, venlig og selvsikker pige. Lea nyder at spille musik og har spillet på fløjte i syv år og klaver i et år. Udover at være en musikalsk pige, dyrker Lea også den asiatiske kampsport Aikido. Under hendes udvekslingsår i Danmark vil hun gerne fortsætte med både sin kampsport og spille på fløjte. Gerne i et orkester, hvis det er muligt. 

interesser/sport:Fløjte, klaver, kampsport, spille i orkester

PLACERET HOS VÆRTSFAMILIE

Lilli-Charlotte beskriver sig selv som et åbent, venligt og hjælpsomt menneske, der sætter en stolthed i at tænke positivt. Hun er meget socialt anlagt og elsker at hjælpe og lytte til folk, som står hende nær. Lilli-Charlotte er vild med at danse og startede som fire-årig til ballet. Senere ændrede hun retning og danser nu hip hop. Hun håber at kunne fortsætte med at danse i løbet af hendes udvekslingsår.

Interesser/sport:At være omkring dyr, madlavning, lytte til musik, mødes med venner, udendørs aktiviteter, fotografering, læse bøger, læse magasiner og blogs, shoppe, rejse, frivilligt arbejde, se film og sport.

PLACERET HOS VÆRTSFAMILIE

Lina beskriver sig selv som en målerettet og glad person, der bliver glad af at hjælpe andre. Hun glæder sig til at opleve den danske kultur og det danske sprog. Lina er en musikalsk pige, som er glad for at spille musik. Hun er meget aktiv i sin fritid og kan godt lide at løbe og gå til ridning, da hun er glad for dyr. På sin udveksling i Danmark ønsker Lina at afprøve holdsport som f.eks. håndbold og fodbold. Derudover vil hun gerne prøve kor for at få nogle danske venner. 

interesser/sport:
Bagning, dyr, madlavning, tegne, lytte til musik, ses med venner, udendørs aktiviteter, fotografering, læse bøger, læse blade og magasiner, shoppe, rejse, se film og frivilligt arbejde.

PLACERET HOS VÆRTSFAMILIE

Louis beskriver sig selv en passioneret dreng, der elsker at grine. Han er blandt andet glad for at være aktiv og elsker at gåture, og cykle. Derudover er han meget glad for natur og dyr. Samtidig elsker han at læse og opleve nye kulturer. Hans venner beskriver ham som en dreng med humor, der gerne griner af sig selv og let at omgås. Louis er meget musikalsk og har i fem år spillet på diverse slagtøjs instrumenter som f.eks. Xylofon og pauker . Foruden slagtøj spiller han også trommer på ottende år og har svømmet siden han var tre år. 

interesser/sport:Computerspil, lytte til musik, mødes med venner, udendørs aktiviteter, læse bøger, rejse og se film.

PLACERET HOS VÆRTSFAMILIE

Louisa beskriver sig selv som en åbensindet person, der godt kan lide at møde nye mennesker, nye ideer og opfindelser. Hendes venner beskriver hende som kreativ, hjælpsom, venlig og til at stole på. Louisa bruger gerne sin fritid på at dyrke sejlsport, hvilket hun har gjort i to år. De sidste ni år har Louisa været en del af Ungdommens Røde Kors i Tyskland, hvor hun hjælper udsatte børn og unge. 

interesser/sport:
Bagning, være sammen med dyr, madlavning, lytte til musik, mødes med venner, udendørs aktiviteter, læse blogs og bøger, shoppe, rejse og frivilligt arbejde.

PLACERET HOS VÆRTSFAMILIE

Luca beskriver sig selv som en hjælpsom og ansvarsfuld person. Ligeledes er hun også meget målrettet og beslutsom samt god til at fuldføre sine mål. Luca er en aktiv pige, som både nyder at stå på ski og ride, hvilket hun har gjort i mange år. Derudover er hun musikalsk og spiller både saxofon, klarinet og blokfløjte. Hun har spillet med i to forskellige orkestre og et band, hvor hun spillede på klarinet. Luca vil rigtig gerne spille i Danmark også, hvis det er muligt. interesser/sport:Være sammen med dyr, lytte til musik, mødes med venner, udendørs aktiviteter, læse bøger og frivilligt arbejde.

PLACERET HOS VÆRTSFAMILIE

Luis beskriver sig selv som en ærlig, kreativ, sjov og venlig person. YFU Mexico beskriver ham som en intelligent og åbensindet person. Luis bruger sin fritid på svømning og gået til det i ni år. Samtidig er han glad for at bruge sin tid på at tegne og male. Under sit udvekslingsår i Danmark vil Luis gerne afprøve en dansk fritidsinteresse, gerne en som hans værtsfamilie laver. Luis vil passe godt ind i en værtsfamilien med børn på sin egen alder eller ældre. 

interesser/sport:Tegne, Male, svøming, film, serier, venner, computerspil, læse bøger

PLACERET HOS VÆRTSFAMILIE

Moona beskriver sig selv som en venlig, ambitiøs og glad person , der er meget hårdtarbejdende. Hun er let at omgås, meget social, tolerant, selvstændig og kreativ. Hendes venner beskriver hende som energisk, betænksom, venlig og åben for nye mennesker. Samtidig elsker hun musik og hunde. Moona er en musikalsk pige, som både spiller på fløjte, recorder og synger i kor. Under hendes udvekslingår i Danmark vil hun gerne fortsætte med at spille musik, hvis det er muligt. Derudover kommer hun fra en aktiv familie og løber selv. 

interesser/sport:
Bagning, være sammen med dyr, madlavning, håndarbejde, tegne, lytte til musik, mødes med venner, udendørs aktiviteter, male, fotografere, læse, shoppe, rejse frivilligt arbejde og se film.

PLACERET HOS VÆRTSFAMILIE

Naiara beskriver sig selv som en glad, ærlig, sjov og selvsikker person. Hendes venner og YFU Mexico beskriver hende som loyal, snaksaglig, nysgerrig, intelligent og respektfuld. Naiara er en aktiv pige, der både går til floorball (fieldhockey) på syvende år og ishockey på første år. Under sit udvekslingsår i Danmark vil Naiara gerne fortsætte med begge sine fritidsinteresser, hvis det er muligt. Foruden sin faktive livsstil spiller Naiara også fløjte, hvilket hun både er god til og glad for. 

interesser/sport:Hockey, Ishockey, film, serier, venner, læse bøger

PLACERET HOS VÆRTSFAMILIE

Natasha beskriver sig selv som en energisk og social person, der nyder at grine og snakke med folk. Hendes venner beskriver hende som en sjov, ærlig og loyal pige, der er let at omgås. Natasha spiller både hockey og går til roning. roning har hun gået til i to år og hockey i otte år. Under hendes udvekslingsår i Danmark vil Natasha gerne fortsætte begge fritidsinteresser. Derudover er hun meget åben for at afprøve en hvilken som helst aktivitet. Udover sin aktive livsstil er Natasha også kreativt anlagt og nyder at tegne. 

interesser/sport:Hockey, roning

PLACERET HOS VÆRTSFAMILIE

Nualkamol beskriver sig selv som venlig, snaksalig og ærlig. Hendes venner beskriver hende som en hjælpsom og opmærksom veninde, der altid er klar til at give et råd med på vejen. Nualkamol er meget musikalsk og har spillet på ukulele i fem år. Nualkamol er derudover meget aktiv og går både til badminton, tennis og svømning, som hun har gjort i flere år. Under hendes udveksling i Danmark vil hun gerne fortsætte med at dyrke hendes fritidsinteresser, men hun er også åben for at afprøve nye ting.

interesser/sport:Bagning, madlavning, tegne, lytte til musik, mødes med venner, udendørs aktiviteter, male, fotografering, læse bøger, læse magasiner og blogs, rejse og se film.

PLACERET HOS VÆRTSFAMILIE

Nualnapat beskriver sig selv som en snaksaglig, ansvarlig og sjov person. Nualnapat er meget musikalsk og har spillet på ukulele i fem år. Nualnapat er derudover meget aktiv og går både til badminton på ottende år, cykling og svømning. Under hendes udveksling i Danmark vil hun gerne fortsætte med at dyrke hendes fritidsinteresser, men hun er også åben for at afprøve nye ting som f.eks. ski og dans. 

interesser/sport:Bagning, madlavning, tegne, lytte til musik, mødes med venner, udendørs aktiviteter, male, fotografering, læse bøger, læse magasiner og blogs, rejse og se film.

PLACERET HOS VÆRTSFAMILIE

Paolo beskriver sig selv som en venlig, eventyrlysten og rolig person. Hans venner og YFU Mexico beskriver Paolo som en behagelig person, der er let at omgås. Paolo er glad for at bruge sin fritid på udendørs aktiviteter som f.eks. vandring, hvilket han gerne vil fortsætte med under i udvekslingsår i Danmark, hvis det er muligt. Desuden er han glad for at windsurfe, som han har gjort i 5 år og bruger gerne tid med sine venner, hvor de f.eks. står på skateboard eller laver mad. 

interesser/sport:Sejlads, windsurf, fotografering, udeliv

PLACERET HOS VÆRTSFAMILIE

Pietro beskriver sig selv som en veluddannet fyr, der er glad for skolen og målrettet. Derudover er han hjælpsom og respektfuld. Pietro bruger sin fritid på tennis, som han har spillet i otte år. Han har både spillet alene og i grupper og vil gerne fortsætte med tennis under sit udvekslingsår i Danmark, hvis det er muligt. Han kan godt lide udendørsaktiviteter og elsker en god krimi. 

interesser/sport:Bagning, lytte til musik, ses med venner, læse bøger, shopping, rejse, frivilligt arbejde, se film og se sport.

PLACERET HOS VÆRTSFAMILIE

Pongpatchara beskriver sig selv som en sjov og ansvarsfuld person, der er til at regne med. Pongpatchara har de sidste otte år været spejder, da hun er meget glad for udendørsaktiviteter og camping. Derudover elsker hun at læse i sin fritid og er stor fan af Harry Potter-bøgerne. Hun kan godt lide tegne og se film. Under hendes udveksling i Danmark har hun mod på nye udfordringer og vil gerne afprøve forskellige ting.

interesser/sport:Tegne, lytte til musik, mødes med venner, udendørs aktiviteter, male, fotografering, læse bøger, shopping, rejse og se film.

PLACERET HOS VÆRTSFAMILIE

Sarah beskriver sig selv som en åbensindet, behagelig, hjælpsom og empatisk person. YFU Tyskland og Sarahs venner beskriver hende som selvsikker, motiverede og loyal. Sarah er musikalsk og har spillet euphonium i et blæseorkester i 6 år. Udover at være musikalsk er Sarah også glad for sport og går til pardans på andet år og yoga på første år. Under hendes udvekslingsår i Danmark vil hun gerne fortsætte med at dyrke begge hendes sportsgrene, hvis det er muligt. 

interesser/sport:Euphonium, pardans, yoga, musik, naturliv

PLACERET HOS VÆRTSFAMILIE

Sebastian beskriver sig selv som ansvarsfuld, venlig og atletisk. Hans venner og YFU Chile beskriver ham som gavmild, venlig, glad samt hjælpsom og sjov. Sebastian vil passe godt ind i en værtsfamilie med børn. Sebastian er naturmenneske og bruger gerne sin fritid på udendørs aktiviteter. Desuden har han gået til atletik i fem år, som han gerne vil fortsætte med under sit udvekslingsår i Danmark, hvis det er muligt.

interesser/sport:Natur, udeliv, atletik, sport i fjernsynet

Siracha beskriver sig selv som en modig, fornuftig og sjov pige, som glæder sig til at komme til Danmark og opleve en ny kultur og et nyt sprog. Hun har spillet guitar det sidste tre år og vil rigtig gerne fortsætte i Danmark, hvis det er muligt. Derudover har hun gået i en franskklub for at blive bedre til det franske sprog. Siracha er derudover rigtig glad for at fotografere og redigere både film og billeder og glæder sig derfor også til at tage billeder af naturen i Danmark. 

interesser/sport:
Lytte til musik, mødes med venner, fotografering, læse bøger, shopping, rejse, se film og madlavning.

PLACERET HOS VÆRTSFAMILIE

Sofia beskriver sig selv som samarbejdsvillig, glad og en afslappet person. Hendes venner beskriver hende som en klog, underholdende, afslappet og munter pige med mod på livet. Hun er meget musikalsk og har spillet blokfløjte i ni år. Sofia går ligeledes til spejder på syvende år og hun er rigtig glad for vandreturene, fælleskabet og udendørsaktiviteter.

interesser/sport:
Bagning, være sammen med dyr, madlavning, tegne, lytte til musik, mødes med venner, udendørs aktiviteter, tegne, læse bøger, rejse og se film.

PLACERET HOS VÆRTSFAMILIE

Thurid beskriver sig selv som en sjov og glad person med ambitioner for liv og læring. Derudover er hun en kreativ pige, der godt kan lide at læse og male. Thurid er en pige med stor passion for musik og spiller på hele 3 instrumenter. Violin på niende år, klaver på tredje år og harpe som hun har spillet det sidste års tid. Derudover synger Thurid i kor og er en del af et orkester på syvende år. Hun håber at kunne fortsætte med at spille musik og synge gennem sit udvekslingsåri Danmark.

interesser/sport:Bagning, være omkring dyr, computerspil eller lignende, madlavning, tegne, høre musik, ses med venner, udendørs aktiviteter, male, læse og se film.

PLACERET HOS VÆRTSFAMILIE

Undine beskriver sig selv som en selvstændig og åben person, der elsker at prøve nye ting. Undine er meget glad for at stå på ski og har gjort det de sidste 12 år sammen med sin far. De tager på skiferie sammen hvert år. Her sørger hun altid for at øge sværhedsgraden år for år for at udfordre sig selv. Hun er åben for alle aktiviteter i Danmark, men vil specielt gerne ud og vandre, prøve nye sportsgrene af som f.eks. volleyball og måske lave noget frivilligt arbejde i fritiden.

interesser/sport:Være sammen med dyr, lytte til musik, udendørs aktiviteter, læse bøger, shopping, rejse, frivilligt arbejde og se film.

PLACERET HOS VÆRTSFAMILIE

Wennan beskriver sig selv som en udadvendt, social og kreativ pige med en stor fantasi, som godt kan lide at skabe fortællinger og historier. Wennan har været fascineret af Danmark længe, da hendes mor læste H.C. Andersen højt for hende som barn. Hun er en aktiv pige, som er meget interesseret i fodbold og elsker at stå på rulleskøjter. 

interesser/sport:Bagning, dyr, madlavning, tegne, lytte til musik, ses med venner, udendørs aktiviteter, fotografering, læse bøger, læse blade og magasiner, shoppe, rejse, se film og frivilligt arbejde.

PLACERET HOS VÆRTSFAMILIE

Gaia beskriver sig selv som en eftertænksom, kreativ og nysgerrig person. Hendes venner beskriver hende som sjov og til at stole på. Gaia er en musikalsk pige og elsker mange forskelligartede musikgenre. Hun har spillet på alt fra elguitar i 2 år til fløjte i 6 år, klassisk guitar i 5 år til banjo i omtrent 5 måneder. Derudover har hun sunget i kor i 4 år. Under hendes udvekslingsår i Danmark vil hun gerne fortsætte med at spille klassisk guitar, banjo og synge i kor, hvis det er muligt. 

interesser/sport:Guitar, musik, Focolare Movement, bøger, fotografi