Bliv værtsfamilie for de kommende udvekslingstudenter - Bliv værtsfamilie

Mød de kommende studenter
De glæder sig til at få en hverdag i Danmark og lære jeres familie bedre at kende

Til august 2024 byder vi  en ny  flok modige unge mennesker velkommen. De er alle forskellige, men har det til fælles, at de glæder sig til at komme til Danmark, lære det danske sprog, få nye oplevelser og blive del af en værtsfamilie. Vores udvekslingsstudenter skal være her i et helt skoleår. De skal gå i lokal skole og bo hos en familie - måske den familie er din? 

Vores udvekslingsstudenter ankommer d. 3. august 2024, hvor de er på ankomstlejr i en uge sammen med vores fantastiske frivillige. 
Den 10. august skal de møde deres værtsfamilie for første gang og d. 22. juni 2025 rejser de hjem med uforglemmelige minder i bagagen. 

Ambre

Ambre 16 år fra Frankrig
Dans | Krea | Natur

Ambre kommer fra Frankrig, hvor hun bor sammen med sine forældre og lillebror. Ambre beskriver sig selv som en venlig, opmærksom og pålidelig person. I sin fritid danser Ambre ballet og jazz. Hendes andre hobbyer er at tegne, tage billeder, læse, være i naturen og bruge tid med sine veninder. Hendes yndlingsfag er engelsk og spansk. Ambre drømmer om at blive engelsk- eller fransklærer. Ambre glæder sig til at komme til Danmark og til at lære det danske sporg og kultur at kende.

Ankomst: 3. august 2024. Hjemrejse: 22. juni 2025

Amelia

Amelia 16 år fra Chile
Dans | Madlavning | Udendørsaktiviteter 

​Amelia er 16 og kommer fra Chile, hvor hun bor på en vingård med sine forældre og bror. Med sin familie tager hun på camping, spiller spil og ser film. Amelia beskriver sig selv som en glad og positiv person, der er organiseret og motiveret. I sin fritid danser hun ballet, jazz dans og går til atletik. De ting, som Amelia nyder allermest, er at lave mad, være sammen med venner og familie, samt lave aktiviteter udenfor. Amelia yndlingsfag er engelsk. Amelia glæder sig til at lære nye ting og om forskellige kulturer. 

Ankomst: 3. august 2024. Hjemrejse: 22. juni 2025

Emma

Emma 16 år fra Østrig
Fotografi | Ski | Krea  

Emma er 16 år og kommer fra Østrig, hvor hun hvor hun bor sammen med sin mor og far. Med sin familie går hun lange tur. Om sommeren svømmer de og om vinteren står de på ski. Emma beskriver sig selv som nysgerrig, kreativ og venlig. Emmas hobbyer omfatter alt kreativt! Herunder at male, blyanttegning og at tage billeder. Emma nyder lange gåture og at stå på ski. Hun går på en kunstskole og drømmer om at blive grafisk designer. I Danmark glæder Emma sig til at møde nye mennesker og at lære om den danske kultur. 

Ankomst: 3. august 2024. Hjemrejse: 22. juni 2025

Hana

Hana 16 år fra Japan
Volleyball | Tegne | Basketball

Mød Hana på 16 år, der kommer fra Japan. Med sin familie tager hun på camping, klatre og spiller spil. Hana beskriver sig selv som en optimistisk person, som godt kan lide at prøve kræfter med nye ting. Hanas interesser er volleyball, basketball og at tegne. Derudover kan Hana godt lide at se film, spille på ukuele og synge. Hana glæder sig til at opleve verden uden for Japan - og da Hana elsker Lego og gerne vil opleve Legos hjemland, valgte hun Danmark.

Ankomst: 3. august 2024. Hjemrejse: 22. juni 2025

Harufumi

Harufumi 16 år fra Japan
​Fodbold | Basketball | Skateboarding

Harufumi er 16 år og bor i den japanske hovedstad, Tyoko. Harufumi beskriver sig selv som værende tolerant, inkluderende og god til at tale med forskellige mennesker. Harufumis hobbyer er mange! Han kan specielt godt lide at spille fodbold, basketball, stå på skateboard, ski, spille guitar og lave musical. I skolen er hans yndlingsfag engelsk, da han godt kan lide at lære om andre kulturer. Harufumi glæder sig til at opleve den danske livsstil og kultur.

Ankomst: 3. august 2024. Hjemrejse: 22. juni 2025

Hugo

Hugó 17 år fra Ungarn
Sport | Musik | Fitness

Hugó er 17 år og fra hovedstaden Budapest i Ungarn. Hugó beskriver sig selv som en venlig, social, rolig, afbalanceret og glad dreng. Hugó elsker sport! Han går i fitness tre gange om ugen og han har tidligere spillet basketball. Derudover kan Hugó godt lide at lave og lytte til musik, samt være sammen med sine venner. Hugós yndlingsfag er historie, litteratur og engelsk, og han drømmer om at læse videre på universitetet. Hugó glæder sig til få en masse gode oplevelser og nye venner. 

Ankomst: 3. august 2024. Hjemrejse: 22. juni 2025

Iris

Iris 15 år fra Estland
​Teater | Dans | Krea

Iris er 15 år gammel og kommer fra Estland. Iris beskriver sig selv som en optimistisk person, som er nysgerrig på livet, omsorgsfuld, munter og kreativ. Hendes helt store hobbyer er teater, dans og krea. Iris drømmer om at blive skuespiller. Derudover kan hun godt lide at lave mad og være sammen med sine veninder. Hendes yndlingsfag er drama og sprogfag. Som barn var Iris på ferie i Danmark, og hun har lige siden drømt om at komme tilbage og lære mere ‘hygge’.

Ankomst: 3. august 2024. Hjemrejse: 22. juni 2025

Karlotta

Karlotta 16 år fra Tyskland
Løb | Yoga | Svømning

Karlotta er 16 år og kommer fra Tyskland, hvor hun bor sammen med sine forældre og lillesøster. Karlotta beskriver sig selv som en munter, åben, hjælpsom, varm, nysgerrig og kreativ person. I sin fritid kan Karlotta godt lide at bruge tid sammen med sine venner. Karlotta svømmer en gang om ugen, hun løber og dyrker yoga. Derudover elsker hun alt, der er kreativt. Hendes yndlingsfag er idræt, kunst og politik. Karlotta har flere gange været på ferie i Danmark og hun glæder sig nu til at bo her.

Ankomst: 3. august 2024. Hjemrejse: 22. juni 2025

Karoliina

Karoliina 15 år fra Estland
Løb | Ridning | Læse

Karoliina er 15 år gammel og kommer fra Estland. Her bor hun med sine forældre og lillebror. Karoliina kan godt lide at bruge tid med sin familie. Sammen ser de fodbold, film og spiller spil. Karoliina beskriver sig selv som rolig, nysgerrig og eventyrlysten. Hun kan specielt godt lidt at læse, løbe, lytte til musik, være i naturen og ride. Hendes yndlingsfag er matematik, fysik, kemi og biologi. I Danmark glæder hun sig til at få venner fra hele verden og lære et nyt sprog.

Ankomst: 3. august 2024. Hjemrejse: 22. juni 2025

Kerttu

Kerttu 15 år fra Estland
​Sejlads | Volleyball | Ski

Kerttu er 15 år og kommer fra Estland, hvor hun bor sammen med sine forældre, storesøster og hund. Kerttu beskriver sig selv som en rar person, der er venlig mod andre og nem at snakke med. Kerttus helt store hobby er sejlads. Derudover kan hun godt lide volleyball, alpinski, at spille basguitar, tegne og male. I skolen er hendes yndlingsfag billedkunst og fysik. Kerttu ser frem til at opleve livet i Danmark.

Ankomst: 3. august 2024. Hjemrejse: 22. juni 2025 

Lena

Lena 15 år fra Tyskland
Krea | Madlavning | ​Læse

Lena er 15 år og kommer fra det nordlige Tyskland. Lena beskriver sig selv som kreativ, selvstændig og hjælpsom. Lenas hobbyer er at læse, bage, lave mad fra andre lande, tage billeder og svømme. Derudover er kan Lena godt lide at være kreativ. Hun både syer og tegner. I skolen er hendes yndlingsfag engelsk og tysk, og hun drømmer om at læse journalistik. Lena har været på ferie i Danmark flere gange og hun glæder sig til at lære dansk.

Ankomst: 3. august 2024. Hjemrejse: 22. juni 2025

Pia

Pia 16 år fra Tyskland
​Ridning | Svømme | ​Læse 

Pia er 16 år gammel og kommer fra den nordlige del af Tyskland, hvor hun bor sammen med sine forældre og bror. Pia beskriver sig selv som venlig, sjov, udadvendt og pålidelig. Pias hobbyer er ridning, svømning og at læse. Derudover kan Pia godt lide at bruge tid sammen med sine veninder og passe plejehesten Sisco. Pias yndlingsfag er biologi og idræt og hun drømmer om at blive læge. Pia glæder sig at lære det danske sprog, kultur og traditioner at kende.

Ankomst: 3. august 2024. Hjemrejse: 22. juni 2025

Tabea

Tabea 16 år fra Tyskland
Basketball | Musik | Veninder

Tabea kommer fra Bayeren i Tyskland, hvor hun bor omringet af vinmarker. Med sin familie laver hun mad, ser film, går ture og spiller spil. Tabea beskriver sig selv som kreativ og åbensindet. Tabeas store hobby er basketball, som hun har spillet siden hun var 8 år. Derudover spiller hun piano, klatre og er sammen med sine veninder. Hendes yndlingsfag er økonomi, politik, historie og tysk. Tabea glæder sig til at møde nye mennesker og skabe livslange minder i Danmark.

Ankomst: 3. august 2024. Hjemrejse: 22. juni 2025

Viktoria

Viktoria 15 år fra Tyskland
Ridning | Musik | Dyr

Viktoria er 15 år og kommer fra Tyskland, hvor hun bor sammen med sine forældre, søster og hund. Som familie går de sammen ture med hunden, ser TV, går i biografen eller tager ud at spise. Viktoria beskriver sig selv som venlig og hjælpsom. Hendes helt store hobby er ridning. Viktoria har gået til ridning i 6 år og hun håber, at hun kan fortsætte med at ride i Danmark. Derudover spiller hun bas, er i elevrådet og så elsker hun dyr. Hendes yndlingsfag etik, historie og kunst. I Danmark glæder Viktoria sig til at få venner for livet. 

Ankomst: 3. august 2024. Hjemrejse: 22. juni 2025

Interesseret i at vide mere?

Udfyld formularen - så kontakter vi dig snarest.