Bliv værtsfamilie for de kommende udvekslingstudenter - Bliv værtsfamilie

Mød de kommende studenter
De glæder sig til at få en hverdag i Danmark og lære jeres familie bedre at kende

Til august 2024 byder vi  en ny  flok modige unge mennesker velkommen. De er alle forskellige, men har det til fælles, at de glæder sig til at komme til Danmark, lære det danske sprog, få nye oplevelser og blive del af en værtsfamilie. Vores udvekslingsstudenter skal være her i et helt skoleår. De skal gå i lokal skole og bo hos en familie - måske den familie er din? 

Vores udvekslingsstudenter ankommer d. 3. august 2024, hvor de er på ankomstlejr i en uge sammen med vores fantastiske frivillige. 
Den 10. august skal de møde deres værtsfamilie for første gang og d. 22. juni 2025 rejser de hjem med uforglemmelige minder i bagagen. 

Cecilia

Cecilia 18 år fra Paraguay
Håndbold | Fitness | Veninder

Cecilia er 18 år og kommer fra Paraguay, hvor hun bor sammen med sine forældre og storebror. Cecilia beskriver sig selv som en glad person, der kan lide at hjælpe mennesker og dyr. Cecilia her tidligere spillet håndbold - og hvis der er mulighed for det, vil hun gerne spille i Danmark. Derudover nyder hun at læse bøger, gå i fitness, være sammen med sine veninder, se film, lave mad, cykle og male. Cecilias bedstefar var dansker, og hun drømmer derfor om at opleve Danmark og lære mere om sine rødder.

Ankomst: 3. august 2024. Hjemrejse: 23. juni 2025

Edgars

Edgars 16 år fra Letland
Videospil | Historie | Dyr

Edgars er 16 år og kommer fra Letland. Her bor han sammen med sine forældre, søskende og bedstemor. Edgars beskriver sig selv som en sjov, klog, hårdtarbejdende og dedikeret person. Edgars har spillet basketball i flere år og går nu til HEMA. Derudover kan han godt lide at spille videospil og skak. Han interesserer sig for historie og så elsker han at være omkring dyr. Edgars yndlingsfag i skolen er historie. I Danmark glæder han sig til at få nye venner og oplevelser. 

Ankomst: 3. august 2024. Hjemrejse: 23. juni 2025

Emma

Emma 16 år fra Østrig
Fotografi | Ski | Krea  

Emma er 16 år og kommer fra Østrig, hvor hun hvor hun bor sammen med sin mor og far. Med sin familie går hun lange tur. Om sommeren svømmer de og om vinteren står de på ski. Emma beskriver sig selv som nysgerrig, kreativ og venlig. Emmas hobbyer omfatter alt kreativt! Herunder at male, blyanttegning og at tage billeder. Emma nyder lange gåture og at stå på ski. Hun går på en kunstskole og drømmer om at blive grafisk designer. I Danmark glæder Emma sig til at møde nye mennesker og at lære om den danske kultur. 

Ankomst: 3. august 2024. Hjemrejse: 23. juni 2025

Fernando

Fernando 16 år fra Chile
Basketball | Fitness | Musik

Fernando er 16 år og kommer fra Chile, hvor han bor med sine forældre. Fernando er den yngste i en søskendeflok på fire. Sammen med sin familie ser han film og sport. De kan specielt godt lide at se fodbold, basket, F1 og cykling. Fernando beskriver sig selv nysgerrig. I sin fritid spiller han basket og går i fitness. Han elsker sport og musik, og han har tidligere spillet trommer i 10 år. Hans yndlingsfag fysik, kemi og historie. I Danmark glæder Fernando sig til at skabe uforglemmelige minder.

Ankomst: 3. august 2024. Hjemrejse: 23. juni 2025

Hugo

Hugó 17 år fra Ungarn
Sport | Musik | Fitness

Hugó er 17 år og fra hovedstaden Budapest i Ungarn. Hugó beskriver sig selv som en venlig, social, rolig, afbalanceret og glad dreng. Hugó elsker sport! Han går i fitness tre gange om ugen og han har tidligere spillet basketball. Derudover kan Hugó godt lide at lave og lytte til musik, samt være sammen med sine venner. Hugós yndlingsfag er historie, litteratur og engelsk, og han drømmer om at læse videre på universitetet. Hugó glæder sig til få en masse gode oplevelser og nye venner. 

Ankomst: 3. august 2024. Hjemrejse: 23. juni 2025

Karoliina

Karoliina 15 år fra Estland
Løb | Ridning | Læse

Karoliina er 15 år gammel og kommer fra Estland. Her bor hun med sine forældre og lillebror. Karoliina kan godt lide at bruge tid med sin familie. Sammen ser de fodbold, film og spiller spil. Karoliina beskriver sig selv som rolig, nysgerrig og eventyrlysten. Hun kan specielt godt lidt at læse, løbe, lytte til musik, være i naturen og ride. Hendes yndlingsfag er matematik, fysik, kemi og biologi. I Danmark glæder hun sig til at få venner fra hele verden og lære et nyt sprog.

Ankomst: 3. august 2024. Hjemrejse: 23. juni 2025

Lena

Lena 16 år fra Tyskland
Krea | Madlavning | ​Læse

Lena er 16 år og kommer fra det nordlige Tyskland. Lena beskriver sig selv som kreativ, selvstændig og hjælpsom. Lenas hobbyer er at læse, bage, lave mad fra andre lande, tage billeder og svømme. Derudover er kan Lena godt lide at være kreativ. Hun både syer og tegner. I skolen er hendes yndlingsfag engelsk og tysk, og hun drømmer om at læse journalistik. Lena har været på ferie i Danmark flere gange og hun glæder sig til at lære dansk.

Ankomst: 3. august 2024. Hjemrejse: 23. juni 2025

Louis

Louis 18 år fra Frankrig
Krea | Musik | Familie & venner

Louis er 18 år og kommer fra Frankrig, hvor han bor sammen med sine forældre og søster. Louis har et tæt forhold til sin familie. De spiser sammen, tager på ture, museum og spiller spil. Louis beskriver sig selv som en venlig, rolig og glad person. Louis er kreativ og kan godt lide at male, tegne, skrive og lytte til musik, og så elsker han at bruge tid med sine venner og sin familie. Hans yndlingsfag er engelsk og spansk. Louis glæder sig til at opleve Danmark og til at få skabt nye venskaber. 

Ankomst: 3. august 2024. Hjemrejse: 23. juni 2025

Marlene

Marlene 16 år fra Tyskland
Tennis | Klaver | Veninder

Marlene er 16 år og kommer fra Tyskland, hvor hun bor sammen med sine forældre og bror. Marlene beskriver sig selv som hjælpsom, sjov og eventyrlysten. I sin fritid spiller hun tennis og klaver. Derudover elsker Marlene at bruge tid med sine veninder. Hendes yndlingsfag er politik. Marlenes mor har danske rødder og familien er ofte i Danmark. Som barn talte Marlene meget dansk og hun er vant til at spise ris a la mande og flæskesteg til jul. Marlene glæder sig til at opleve en dansk jul og til at bo et år i Danmark.  

Ankomst: 3. august 2024. Hjemrejse: 23. juni 2025

Pia

Pia 16 år fra Tyskland
​Ridning | Svømme | ​Læse 

Pia er 16 år gammel og kommer fra den nordlige del af Tyskland, hvor hun bor sammen med sine forældre og bror. Pia beskriver sig selv som venlig, sjov, udadvendt og pålidelig. Pias hobbyer er ridning, svømning og at læse. Derudover kan Pia godt lide at bruge tid sammen med sine veninder og passe plejehesten Sisco. Pias yndlingsfag er biologi og idræt og hun drømmer om at blive læge. Pia glæder sig at lære det danske sprog, kultur og traditioner at kende.

Ankomst: 3. august 2024. Hjemrejse: 23. juni 2025

Viktoria

Viktoria 15 år fra Tyskland
Ridning | Musik | Dyr

Viktoria er 15 år og kommer fra Tyskland, hvor hun bor sammen med sine forældre, søster og hund. Som familie går de sammen ture med hunden, ser TV, går i biografen eller tager ud at spise. Viktoria beskriver sig selv som venlig og hjælpsom. Hendes helt store hobby er ridning. Viktoria har gået til ridning i 6 år og hun håber, at hun kan fortsætte med at ride i Danmark. Derudover spiller hun bas, er i elevrådet og så elsker hun dyr. Hendes yndlingsfag etik, historie og kunst. I Danmark glæder Viktoria sig til at få venner for livet. 

Ankomst: 3. august 2024. Hjemrejse: 23. juni 2025

Wilma

Wilma 16 år fra Finland
Fodbold | Fitness | Familie

Wilma er 16 år og kommer fra Finland, hvor hun bor sammen med sine forældre, søster og hund. Wilma har et tæt forhold til sin familie. Sammen tager de på ture, spiser aftensmad sammen og ser fodbold. Wilma beskriver sig selv som positiv og glad. Wilma har spillet fodbold i mange år og så går hun til fitness. I skolen er hendes yndlingsfag sprog. Wilma taler flydende svensk. Wilma har med sin familie rejst i Danmark - og nu ser hun frem til at skulle bo her i et år og til at lære det danske sprog.

Ankomst: 3. august 2024. Hjemrejse: 23. juni 2025

Interesseret i at vide mere?

Udfyld formularen - så kontakter vi dig snarest.